Νεραγκούλα

Η νεραγκούλα είναι πολυετές φυτό και έχει κονδυλόμορφες ρίζες. Η καταγωγή του είναι από τις περιοχές της Μέσης Ανατολής. Το ύψος του φτάνει τα 40 εκατοστά. Τα φύλλα του είναι πολυσχιδή. Τα άνθη του είναι απλά ή διπλά, μεγάλα, μονόχρωμα ή πολύχρωμα (κόκκινα, κίτρινα, πορτοκαλί και άλλα).

Η νεραγκούλα ανθίζει από τον Μάρτιο και τα λουλούδια της διαρκούν για 1,5-2 μήνες. Πολλαπλασιάζεται με τα κονδυλόμορφα ριζώματα του ή με σπόρο. Προτιμά ελαφρά και πλούσια εδάφη.

Η νεραγκούλα είναι φυτό ανθεκτικό στις χαμηλές θερμοκρασίες.  Σχηματίζει πολύ όμορφα και χρωματιστά παρτέρια όταν φυτεύεται ομαδικά και συνήθως τοποθετείται στην πρώτη ή δεύτερη σειρά.

Athens Plants – Φυτώριο Καλλωπιστικών Φυτών

Η δραστηριότητα των φυτωρίων Athens Plants είναι η παραγωγή ανθοφόρων φυτών, εποχιακών και πολυετών, καλλωπιστικών θάμνων, φυτών κηποτεχνίας και αρωματικών. Απευθύνεται σε κέντρα κήπου, γεωπονικά καταστήματα, ανθοπωλεία καθώς και αρχιτέκτονες τοπίου. Η διάθεση των προϊόντων γίνεται είτε μέσω της κεντρικής ανθαγοράς του Αγροτικού Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Φυτωριούχων Αττικής στην Αμυγδαλέζα είτε με αποστολή παραγγελιών με ιδιόκτητα φορτηγά μέσω πρακτορείων σε όλη την Ελλάδα. ΠΩΛΗΣΗ ΜΟΝΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗ.

Η λίστα με τα διαθέσιμα καλλωπιστικά φυτά μας για την τρέχουσα περίοδο είναι διαθέσιμη:

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ – Φυτώρια Athens Plants

Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες καλέστε μας στα τηλέφωνα 2102404088, Παναγιώτης Σαρδέλης: 6947703755 & Χρήστος Φλέσσας: 6947152638 ή στείλτε μας email στο info@athensplants.gr