Η εταιρεία μας

Athens Plants – Παραγωγή ποιοτικών καλλωπιστικών φυτών

Η δραστηριότητά της εταιρείας Athens Plants στο χώρο του πράσινου και της ανθοκομίας ξεκινά από το 1998 στις Αχαρνές Αττικής από το γεωπόνο Παναγιώτη Σαρδέλη και το Χρήστο Φλέσσα. Το 2003 επεκτείνεται στην περιοχή των Μεγάρων. Αργότερα, το 2011 θέλοντας να εμπλουτίσει την παραγωγή γλαστρικών καλλωπιστικών φυτών με νέα είδη επεκτάθηκε στην Καλαμάτα.
Από το 2014 η εταιρεία με έδρα τις Αχαρνές συνεχίζει τη δημιουργική πορεία της με τον διακριτικό τίτλο Athens Plants.
Στα σύγχρονα φυτώρια της η Athens Plants παράγει ποιοτικά καλλωπιστικά φυτά καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της. Παράγει μια πολύ μεγάλη ποικιλία σε εποχιακά, ποώδη φυτά, καθώς και καλλωπιστικούς θάμνους.

athensplants-gallery-2

Τα φυτά της Athens Plants διατίθενται αποκλειστικά σε χονδρική πώληση σε καταστήματα πώλησης φυτών, σε φυτώρια, γεωπονικά καταστήματα, κέντρα κήπου και ανθοπωλεία.

Η καλλιέργεια των φυτών γίνεται στις Αχαρνές όπου υπάρχουν δέκα (10) στρέμματα θερμοκήπιο και τριάντα (30) στρέμματα χώροι υπαίθριας καλλιέργειας. Ενώ, στην Καλαμάτα υπάρχουν επτά (7) στρέμματα θερμοκήπιο και πενήντα (50) στρέμματα χώροι υπαίθριας καλλιέργειας.

Στη  μονάδα απασχολούνται σαράντα (40) άτομα μόνιμο προσωπικό σε διάφορες θέσεις όπως, εργάτες γης, υπεύθυνοι τμημάτων, πωλητές, οδηγοί και λογιστήριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι  συνεργάζονται μαζί μας από το ξεκίνημα της δραστηριότητα μας, με αποτέλεσμα να έχουν γνώσεις και εμπειρία, γεγονός το οποίο συνεισφέρει σημαντικά στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Τα είδη που παράγονται στην Athens Plants είναι: πολυετή και εποχιακά ανθόφυτα, ελιές, ιβίσκοι, βουκαμβίλιες, πολυγάλα, γιασεμιά, καλλιστήμονες, λουσίντουμ, μυρτιές, γκρεβιλέες, ελέαγνους, ρυγχοσπερμα, χρυσάνθεμα, κυκλάμινα, ποινσέττιες και λοιπά φυτά  κηποτεχνίας και αρωματικά φυτά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην μονάδα παράγονται 350 και πλέον κωδικοί φυτών σε όλη την διάρκεια του έτους.

Στόχος της εταιρεία είναι στο άμεσο μέλλον να συνεχίσει την προσπάθεια για ανάπτυξη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της με προϊόντα αρίστης ποιότητας σε προσιτές τιμές, άμεση παράδοση σε ΟΛΗ την Ελλάδα, σε ποσότητες, ποικιλίες  και νέα είδη που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα επαγγελματία.

0
+
Χρόνια Λειτουργίας
0
+
Ικανοποιημένοι Πελάτες
0
+
Κωδικοί Φυτών
0
+
Άτομα Προσωπικό